19 нояб. 2018 г., 09:08

Прогонена 

  Поэзия
484 1 3

по-тиха съм
от падащ сняг
а още не е наваляло 
тази зима

 

по-искрена
от леден студ
и пак
поглеждам към цветята
милостиво

 

по-примирена съм
без листопад
и по-спокойна
от бесило
в което ледени висулки спят
като замръзналите 
върви
на хвърчило

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??