6 нояб. 2012 г., 12:10

Проклет бъди 

  Поэзия » Другая
568 0 0

Проклет бъди,

да, точно ти,

който ме нарани.

Един от многото,

които знаят,

само да обиждат,

да унижават,

да се възползват

без жал, без свян,

без съвест.

Проклет бъди,

да, точно ти,

който ме нарани.

Проклет бъди,

не че не ме обикна ти,

както аз, а защото

подигра се

със святи чувства ти.

Накара едни очи,

и без това изгубили надежди,

безброй вечери

да заспиват със сълзи.

Проклет бъди,

да, точно ти,

не че мене не обикна,

а че подигра се

с мене ти.

Нека няма жал за такива като теб,

възползвайки се от

слабостите на другите.

Проклет бъди

и всичкото това

нека изпиташ и ти!

 

© Надя Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??