6 апр. 2016 г., 23:14

Пролетна тъга 

  Поэзия » Любовная
284 0 1

Сянка печална и сама -

туй е моята душа.

Че ти забрави ме, уви,

и сякаш нещо не върви

и душа не може да лети.

 

Роза усмихната - туй си ти,

но тоз цвят далек цъфти.

И нежността като гълъб отлетя,

че само ти си тя.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??