6.04.2016 г., 23:14 ч.

Пролетна тъга 

  Поезия » Любовна
285 0 1

Сянка печална и сама -

туй е моята душа.

Че ти забрави ме, уви,

и сякаш нещо не върви

и душа не може да лети.

 

Роза усмихната - туй си ти,

но тоз цвят далек цъфти.

И нежността като гълъб отлетя,

че само ти си тя.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??