11 мар. 2009 г., 09:24

Пролетна усмивка 

  Поэзия » Для детей
755 0 10

 

 

От последната ни среща
мина май година вече.
Кой за нея да се сеща?
Толкова вода изтече...

Но на горската поляна,
ето – цъфнала е пак!
Виолетово засмяна.
Как ли я забравих, как?

Срещнах днеска стара дружка
и така ме стопли тя –
дъхавата теменужка,
че дари ми пролетта!

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??