14 мар. 2008 г., 06:44

Пролетно 

  Поэзия
799 0 3
Любовта разцъфтява на чудни места.
На пролетна поляна сред горите,
полагам те на свежата трева,
обсипвам те със нежност и възхита.

И вкусвам пролетна омая
от развълнуваната гръд,
а устните ми вече знаят,
че твойте устни ги зоват.

Сплетени в страстта на пролетта,
сред възбудения шепот на листата,
на ласките във буйната река
оставили сме тръпнещи телата.

И слети сред зелената трева,
неизречени мечти изричаме,
нехаещи за твърдата земя,
разбираме, че можем да обичаме.

© Светослав Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??