ПРОЛЕТНО НАСТРОЕНИЕ
Слънчицето грее, грее.
Минзухарко весел пее.
А калинката добра
росна китка си набра.
Кукурячето се смее,
песничка и то си пее:
"Слънчо, Слънчо, погледни -
теменужка тук цъфти."
Слънчо грее и се смее,
че на щъркови крила
върнали са се отново
пролетта и радостта.
© Лилия Велчева Все права защищены
благодарение на твоя стих!!!!
прегръщам те от сърце,скъпа Лили!!!