Mar 11, 2008, 9:21 AM

Пролетно настроение 

  Poetry » For kids
1540 0 16

ПРОЛЕТНО  НАСТРОЕНИЕ

 

Слънчицето грее, грее.

Минзухарко весел пее.

А калинката добра

росна китка си набра.

 

Кукурячето се смее,

песничка и то си пее:

"Слънчо, Слънчо, погледни -

теменужка тук цъфти."

 

Слънчо грее и се смее,

че на щъркови крила

върнали са се отново

пролетта и радостта.

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??