13 мая 2009 г., 17:07

Пролетта 

  Поэзия » Для детей
1151 0 1

            Пролетта, пролетта е много добра.

            Закичeна с цветя - завладява света.

            Колко я обичам аз!

            Никога няма да дойде този час,

            в който да я забравя аз.

            Тя помага да растaт цветята, както и децата.

            Няма никой, който да я мрази.

            Пролетта, пролетта е много, много добра.

            Закичена с цветя, тя завладява света.

            Обичам пролетта!              

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??