3 дек. 2018 г., 12:56

Пропаганда за емоции 

  Поэзия » Любовная, Юмористическая, Философская, Оды и поэмы, Пародии
792 0 0

Бъди емоционален

Доверявай се обичай

На ближния си верен ти бъди

От любовта не се отричай

-

Но буря вътре зашуми ли

Сърцето силно затупти

За емоции знай че няма време

Единствено ума ще те спаси

-

Урока щом веднъж научиш

Очи широко отвори

И знай че сила има в тебе

Да вдигнеш девет планини

-

новороденият

© Новороденият Все права защищены

Силно повлиян от най-голямата слабост на човека, а именно, емоциите.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??