21 авг. 2018 г., 19:28

Прощаване 

  Поэзия » Философская
533 1 3

Да се простиш със себе си или да си простиш?

И да прегърнеш своите вини.

В страха си да повярваш, че потребен е

и с много обич да го приютиш.

Душата-скитница в различни измерения

в телата се препъва и гори,

разпада се във страх, вина, съмнения

и се преражда, за да продължи.

В едно от тези измерения

прегърнах с обич своите вини,

простих и пуснах част от себе си,

а другата...оставих да блести.

 

© Даниела Добрева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??