Да се простиш със себе си или да си простиш?
И да прегърнеш своите вини.
В страха си да повярваш, че потребен е
и с много обич да го приютиш.
Душата-скитница в различни измерения
в телата се препъва и гори,
разпада се във страх, вина, съмнения
и се преражда, за да продължи.
В едно от тези измерения
прегърнах с обич своите вини,
простих и пуснах част от себе си,
а другата...оставих да блести.
© Даниела Добрева Всички права запазени