15 янв. 2006 г., 21:07

Прости! 

  Поэзия
773 1 0

Прости, че те предадох,
прости за мойта изневяра!
Опитах да потисна чувствата,
но те изгаряха душата...
...опитах да забравя трепета,
но не успях!
Сега единствено те моля за раздяла,
без да си разменяме обиди.
Сега те моля да ми простиш
и да си тръгна-пречистена от тежко бреме!
Не ме вини!
Не исках да те наранявам!
Не ме кълни!
Прости за грешката...
...за болката...
Сърцето в мене бие лудо
от страст,от болка...
...над мене се смили!
Прости!

© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??