Всеки твой поглед в душата острие забива,
всяка твоя дума всичко в мен убива
и безкрайна пропаст между нас открива...
Мълчанието - тласка ни надолу с бясна скорост...
Защо, за бога, не мога да ти кажа
с думи прости
колко много се разкайвам и как да го покажа...?
Моля те - подай ръка и прегърни ме,
моля те - погледни ме и прости ми...
Ако можех да го изразя, нямаше да кажа просто
"Моля те за прошка... прегърни ме..."
© Ели ИзбериСи Все права защищены