May 13, 2008, 1:49 PM

Прости 

  Poetry » Other
848 0 2

Всеки твой поглед в душата острие забива,

всяка твоя дума всичко в мен убива

и безкрайна пропаст между нас открива...

 

Мълчанието - тласка ни надолу с бясна скорост...

Защо, за бога, не мога да ти кажа

                                            с думи прости

колко много се разкайвам и как да го покажа...?

 

Моля те - подай ръка и прегърни ме,

моля те - погледни ме и прости ми...

Ако можех да го изразя, нямаше да кажа просто

 

"Моля те за прошка... прегърни ме..."

© Ели ИзбериСи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??