4 июл. 2008 г., 15:37

Прости ми 

  Поэзия
1182 1 9

 Живот ми ти дари

и на мен го подари.

Сърцето за мен си продаде

и заедно с душата ми го даде.

 

Ти прекрасен човек си, аз зная,

но винаги нe мога да го осъзная.

Думи глупави ти казвам,

а с тях нищо не показвам.

 

 Сега, когато съм в чужбина

и дълъг път изминах,

спомените с тебе пазя,

обидите си мои мразя.

 

Аз само те наказвам

и себе си смазвам.

Едно нещо само ще ти кажа:

 ,,Прости ми за думите обидни.''

 

© Кирил Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??