Живот ми ти дари
и на мен го подари.
Сърцето за мен си продаде
и заедно с душата ми го даде.
Ти прекрасен човек си, аз зная,
но винаги нe мога да го осъзная.
Думи глупави ти казвам,
а с тях нищо не показвам.
Сега, когато съм в чужбина
и дълъг път изминах,
спомените с тебе пазя,
обидите си мои мразя.
Аз само те наказвам
и себе си смазвам.
Едно нещо само ще ти кажа:
,,Прости ми за думите обидни.''
© Кирил Христов All rights reserved.