10 янв. 2012 г., 20:08

Простичко 

  Поэзия » Другая
575 0 2

Приказки рисуват своите герои,
римуват ги със стихове във мен,
оставят думичките си - порои,
струят и тичинките в техен плен.
Тревата се усмихва на света
и ирисите на небето блесват в нежна поза.
Човешкото изгубва своята злина.
Красивото в душата ражда роза.
Обич се насипва в малки дози.

© Екатерина Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??