3 апр. 2013 г., 14:09

Просто... Любов 

  Поэзия » Любовная
1219 0 4

Живееш във мен -
тъй светъл и истински.
И те нося в сърцето.
Вървя през света,
добра и пречистена
като бисерна капка
от утринна роса.
Звучиш във сърцето ми -
като песен на китара,
пееш, с меден глас
на ангелска камбана.
И пея със теб,
и политам със теб.
И изгарям на клада,
моя песен и мъка,
Благослов и Разпятие;
пътят към Кръста,
пътека от Рая;
Ангел и Дявол,
светлината във мрака;
миг омаен и Вечност,
вълшебен зов на Душата...
... Просто... и сложно...
ослепяващо и незримо,
загадъчно и необяснимо.
Просто... Любов.
Благодаря на Бог, че те има!

val 

© Валентина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви от сърце! Тази тема е вечна и никога няма да се изчерпи защото Любовта е вечна!
  • Никак не е просто това чудо любов.
    Гледай само колко творби и се посвещават и е най-четената тема.
    Поздрав Вал!!!
  • Аплодисменти "Просто...любов" ?! Е това ако не е оксиморон...
  • Много хубаво! Аплодисменти!
Предложения
: ??:??