16 янв. 2008 г., 14:02

Просто Любов 

  Поэзия » Любовная
1080 0 11
 

Ден без теб, а всъщност - цяла вечност,

час без теб, но времето е сякаш спряло,

тъжно и студено е без твойта нежност,

а сърцето ще се пръсне полудяло!...

 

Ден с теб, а всъщност - цял един живот,

час с теб и сякаш е изминала минута,

щастливо и горещо е с теб, Любов,

а сърцето ще изхвръкне от полуда!...

© Радостина Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??