13 апр. 2007 г., 13:38

Просто приятелка... 

  Поэзия
699 0 0
 

Целувка, дарена в нощта,

накара сърцето да спре...

За миг, бездиханна и тъжна...

Той просто целуваше друга...


И тази друга жена,

целуната с обич в нощта,

бе не просто жена...

Тя бе измамно доверие...

Тя бе немислимо предателство...

Тя бе просто приятелка...


........................................


А аз - глупава, че го вярвах!...

© Петя Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??