Apr 13, 2007, 1:38 PM

Просто приятелка... 

  Poetry
704 0 0
 

Целувка, дарена в нощта,

накара сърцето да спре...

За миг, бездиханна и тъжна...

Той просто целуваше друга...


И тази друга жена,

целуната с обич в нощта,

бе не просто жена...

Тя бе измамно доверие...

Тя бе немислимо предателство...

Тя бе просто приятелка...


........................................


А аз - глупава, че го вярвах!...

© Петя Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??