8 янв. 2013 г., 12:37

... просто стих... 

  Поэзия » Философская
650 0 3

Не се ли умори умът ми да ражда

идеи от стари опитности...

Да разграничава, да сортира...

На килер съм заприличала

с шаблони, размери, стойности...

И една ръждясала връзка ключове

дрънчи проглушително...

Че не съм достатъчно млада да разбера всичко...

Кога остарях!?

Трудно издишам! Трудно вдишам!

Но крача по ръба на кръга...

Търся, гадая...

А тайната в средата всичко знае...

© Лили Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??