4 мая 2009 г., 17:34

Просто така 

  Поэзия » Любовная
1252 0 4

 

             Просто така

 

 

Случайно те срещнах в парка.

Ти беше сама!

Душата ми се пробуди

като пролетта.

Изведнаж те видях  обкръжена

от много цветя,

свежи,колоритни,ароматни-

цяла леха!

Но защо стоиш там-настрана?

Ела ,при мене ела!

Няма да те сбъркам с някое цвете!

Не се страхувай,ела!

В теб е събрана красотата на всички цветя

от света.

Постой за малко в тази леха,

сред чудни цветя!

Искам да те погледам и се порадвам,

Просто така.

 

 

 

© Асен Стефанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??