10 февр. 2009 г., 06:59

Просто въздух 

  Поэзия » Любовная
542 0 0

Следвах твойте крачки и дирех твоето ухание.

В приказка живях и жертвах всяко Аз

пред свещения олтар на твоето благоговение.

И те вдишвах, и те вдишвах...

Посветих ти всеки дъх,

до последно протягах ръце

към твоето вълшебство.

Разпилях се в най-блажената илюзия,

най-блажената възможна.

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??