Следвах твойте крачки и дирех твоето ухание.
В приказка живях и жертвах всяко Аз
пред свещения олтар на твоето благоговение.
И те вдишвах, и те вдишвах...
Посветих ти всеки дъх,
до последно протягах ръце
към твоето вълшебство.
Разпилях се в най-блажената илюзия,
най-блажената възможна.
© Кристина Todos los derechos reservados