И в студ, и в пек
води той живот нелек,
че никой ръка му не подава
и затуй за него нищо не остава.
Толкоз ли сме слепи и заспали,
че не виждаме хора от глад умряли
и други, които може да ги последват,
кога очите ни за тях ще прогледнат?
© Георги Все права защищены
Темата е актуална и заслужава внимание.
Поздрав!