2.06.2016 г., 18:12 ч.

Просяк 4 

  Поезия » Гражданска
317 1 1

И в студ, и в пек

води той живот нелек,

че никой ръка му не подава

и затуй за него нищо не остава.

 

Толкоз ли сме слепи и заспали,

че не виждаме хора от глад умряли

и други, които може да ги последват,

кога очите ни за тях ще прогледнат?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Навсякъде ги има. И някои им помагат...
    Темата е актуална и заслужава внимание.
    Поздрав!
Предложения
: ??:??