8 февр. 2023 г., 14:35

Просъници 

  Поэзия
150 1 1
ПРОСЪНИЦИ

 

Понякога те целувам!

Насън!

Докосвайки ръцете ти събрали,

косите, мокри от дъжда,

и снежинките на миглите заспали...

Понякога съм пламък!

Насън!

И пръстите докосвайки те парят,

събрали жестокостта на бурята отвън,

като снежинки в дланите изгарят...

Понякога...

Насън!

Заспивам в прегръдката ти,

И съм цяла!

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??