20 нояб. 2014 г., 19:01  

Против плоския данък 

  Поэзия » Гражданская
263 0 0

ГЕРБ, ДПС и реформаторите -

в НС на олигархията агитаторите -

ще запазят данък антинароден.

Нацио, за теб той е крайно неизгоден,

че те взимат ти залъка от хляба,

а тях - така знае и баба -

с милионите ухапала ги бълха,

затуй на цинизма туй е върха!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??