Любовта ти като стон
зове ме нежно
и потъвам в океан
от безметежност.
Зовът ти като вик
превзема ме спонтанно
и попадам в свят
от покоримост.
Борбата ти като покров
плени ме вечно
и разстлах се в теб
от прозаичност.
© Илияна М. Все права защищены