Jan 11, 2014, 8:51 PM

Прозаично 

  Poetry » Love
839 0 2

Любовта ти като стон

зове ме нежно

и потъвам в океан

от безметежност.

 

Зовът ти като вик

превзема ме спонтанно

и попадам в свят

от покоримост.

 

Борбата ти като покров

плени ме вечно

и разстлах се в теб

от прозаичност.

© Илияна М. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??