27 окт. 2012 г., 19:28  

Психическа Масака 

  Поэзия » Гражданская
1249 0 0

 

 

 

 

ПСИХИЧЕСКА МАСАКА

Правителството ни представлява една държава,
мисленето им трябва да е по-високо една "октава"?
Въпреки, че e предизвикателно в меда да бъркаш,
и ето, започваш стъпките на "танца" да объркваш.

Всичко, което някога на изборите си обещавал,
и в името на кариерата себе си... си надвишавал?
 Оказа се, че лъжите няма нищо общо с реалитета,
а да не говорим на държавата НИ... суверинитета!?

Борят се срещу това, в което те са замесени,
на заседанията се правят на леко отнесени.
Краде се както и комунистите не са крали,

рушат всичко, което предците ни са създали.

Родината на Ботев, Левски, Георги Димитров,
всички те умряха за държавата ни с любов!
О, вие неразумни уроди, спрете тази ''Масака''!
Стига! Вече много време всичко се протака!

Виена
Marcello Terezios

 

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??