Долепени - две стихотворения
издигат се от вятър към небесни висини,
без маски за театър - две видения...
две измислени души...!
Едната истинска почти
а другата е привидение...
долепени - две стихотворения,
наш′те влюбени души!
© Маломир Стръков Все права защищены