3 янв. 2010 г., 17:44

... Птичка 

  Поэзия » Другая
478 0 1

Раждам се от Болката на Утрото...

Излитам в Чисто...

Прозрачност във Деня...

По лицето ми няма сълза...

В очите има само Светлина...

 

Раждам се от болката на Утрото -

Дева една...

Девица с нюанс на Вселена -

Вселена в синьо и лила...

Сърцето ми издуло е плътта

и тича към ръцете ми,

от които изтича само

ТИШИНА...

 

Раждам се от Болката на Утрото -

просто Звук с цвят на бяла Мъгла...

Спирам под прозорците на Другите...

Все още целуващи Нощта...

... И тъжните

и керемидени очи

на къщите се впиват в мен

с молба за Приказка една...

Една Приказка в нюанс на Златен прах,

събиран в прагове на властници Безбожни...

Една Приказка за Една Жена,

родена в края на Деня - Мъгла...

Носеща в себе си болката на Утрото

и неговата силна светлина...

Една Светлина,

в която залиташ от Романс -

силен привкус на Любов,

облечена с криле на синя власт...

Една власт, погубваща

всяка наченка на Мраз,

при все еднаквия цвят...

Една Хармония в контраст...

Синьо Утро

в синя Вселена...

Вселена, пълна с диви Цветя...

Цветя с аромат на Вселена...

 

Раждам се от болката на Утрото...

Само Сърце съм...

Само Душа...

Надничам нощем през прозорците на къщите

и поставям белег на всяка врата...

Белег на Вяра...

Белег от прозрачна роса,

през която можеш да видиш

всяка

скрита човешка Мечта...

Раждам се от Болката на Утрото...

Цвете в нюанс на Лила...

Само листенце Романс

в човешка ръка...

Една Хармония в контраст...

 

03.01.2010 г

Л-Е

http://vbox7.com/play:7ab91700

© Л-Е Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??