Раждам се от Болката на Утрото...
Излитам в Чисто...
Прозрачност във Деня...
По лицето ми няма сълза...
В очите има само Светлина...
Раждам се от болката на Утрото -
Дева една...
Девица с нюанс на Вселена -
Вселена в синьо и лила...
Сърцето ми издуло е плътта
и тича към ръцете ми,
от които изтича само
ТИШИНА...
Раждам се от Болката на Утрото -
просто Звук с цвят на бяла Мъгла...
Спирам под прозорците на Другите...
Все още целуващи Нощта...
... И тъжните
и керемидени очи
на къщите се впиват в мен
с молба за Приказка една...
Една Приказка в нюанс на Златен прах,
събиран в прагове на властници Безбожни...
Една Приказка за Една Жена,
родена в края на Деня - Мъгла...
Носеща в себе си болката на Утрото
и неговата силна светлина...
Една Светлина,
в която залиташ от Романс -
силен привкус на Любов,
облечена с криле на синя власт...
Една власт, погубваща
всяка наченка на Мраз,
при все еднаквия цвят...
Една Хармония в контраст...
Синьо Утро
в синя Вселена...
Вселена, пълна с диви Цветя...
Цветя с аромат на Вселена...
Раждам се от болката на Утрото...
Само Сърце съм...
Само Душа...
Надничам нощем през прозорците на къщите
и поставям белег на всяка врата...
Белег на Вяра...
Белег от прозрачна роса,
през която можеш да видиш
всяка
скрита човешка Мечта...
Раждам се от Болката на Утрото...
Цвете в нюанс на Лила...
Само листенце Романс
в човешка ръка...
Една Хармония в контраст...
03.01.2010 г
Л-Е
© Л-Е Всички права запазени