1 июл. 2009 г., 13:40

Птици 

  Поэзия » Другая
489 0 5

Като птици волни сме

и със вятъра се реем.

Безметежно скитаме се,

за малко кацаме и пеем.

Отново пак политаме -

синевата ни зове!

И до последен дъх ще се опитваме

да размахваме криле.

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??