1.07.2009 г., 13:40 ч.

Птици 

  Поезия » Друга
488 0 5

Като птици волни сме

и със вятъра се реем.

Безметежно скитаме се,

за малко кацаме и пеем.

Отново пак политаме -

синевата ни зове!

И до последен дъх ще се опитваме

да размахваме криле.

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??