13 июл. 2011 г., 21:42

Пуканки 

  Поэзия
527 0 3

 

Пуканки

 

Мечтите - шарени пуканки.

Рисувам по ръба на листа - лилаво.

По ръцете - мазоли.

Дните - начупени.

Ризата ти - синьо-бяла.

Грешни стъпки в тротоара на мислите.

Скитат души в празнотата.

Няма връщане в моето искане.

Наздраве, Пуканко сляпа...

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??