27 дек. 2007 г., 17:13

Пулс 

  Поэзия
625 0 17

Ще зашия на себе си твоя  въздишка,

последния дъх ще заровя под камък,

навярно добра шях да бъда. . . и мила,

но това не  би ме направило истинска.

 

Мъгливо пропълзя през жилите

нашата оргазмена зависимост,

източи и милите думи, и искане,

заспа и сетната жажда за другия.

 

Не остана нищо по нас от ръцете ни,

само  далечният вик на очи.

Изсипа  луната  късчета чакане -

пулс на последно "обичам те".

 

               * * *

По пътя ще се случи да умираме,

но нали това ни прави живи. . .

Не заспивай!

Само с последната нощ този край ще е истински!

© Ася Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??