23 февр. 2017 г., 00:32

Пясъчен замък 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
534 0 0

Строя пясъчен замък пред портите на сърцето ти,
а там често има бури, цунамита, вълни...
Понякога ме изненадваш със слънчеви лъчи,
пясъкът изсъхва, вятърът крепостта ми руши.
Строя го пак и се катеря,
протягам длани да докосна твоето лице,
ала вълните прииждат и в песъчинки превръщат моето сърце...

© Rumyana Momchilova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??