Feb 23, 2017, 12:32 AM

Пясъчен замък 

  Poetry » Love, Free verse
539 0 0

Строя пясъчен замък пред портите на сърцето ти,
а там често има бури, цунамита, вълни...
Понякога ме изненадваш със слънчеви лъчи,
пясъкът изсъхва, вятърът крепостта ми руши.
Строя го пак и се катеря,
протягам длани да докосна твоето лице,
ала вълните прииждат и в песъчинки превръщат моето сърце...

© Rumyana Momchilova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??