15 мая 2010 г., 20:44

Пълня, препълвам… 

  Поэзия
644 0 1

Пълня, препълвам…

 

Пълня, препълвам душата си

с образи, звуци, емоции;

търся ги вътре в зеници и

гоня далеч суетата си.

 

Гоня, подгонвам по улици

облак, слънца и копнежи;

нося дъга и валежи,

правя усмивки от люляци.

 

Правя, преправям живота си;

гълтам отляво бодежи;

пея… Щом болка пререже

пиша и пълня душата си.

© Владислава Генова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??