May 15, 2010, 8:44 PM

Пълня, препълвам… 

  Poetry
681 0 1

Пълня, препълвам…

 

Пълня, препълвам душата си

с образи, звуци, емоции;

търся ги вътре в зеници и

гоня далеч суетата си.

 

Гоня, подгонвам по улици

облак, слънца и копнежи;

нося дъга и валежи,

правя усмивки от люляци.

 

Правя, преправям живота си;

гълтам отляво бодежи;

пея… Щом болка пререже

пиша и пълня душата си.

© Владислава Генова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??