24 июл. 2013 г., 21:47

Пърхането на гълъбите 

  Поэзия » Любовная
523 0 1

... но с теб е по-красив светът от всичко,
което някога сънувала си ти - сама,
и времето да хванеш като птичка,
от мен поиска, но кажи ми ти - кога, кога...?

Не искам в теб да се изгубя тъй отрано,
а да дочакам пристана на лебед,
който все към мен пътува с твойто рамо
без да се крия ни за миг от тебе,

да сложа всички рози в празника
на твоя стих - изпод ръцете ти изгубен...
между любов и сила има разлика
усещам го - щом пърхането на гълъбите чуя!

... а ти?

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??