26 апр. 2013 г., 23:48

Първа любов не се забравя 

  Поэзия » Философская
669 0 1

Изписана с главни букви тя е,

но понякога е зареден пищов,

с неуморна обич постоянно сияе –

това е силата на първата любов!

 

Понякога прибързано реагираме,

след което грешките поправяме,

при загуба алтернатива намираме,

но първата никога не забравяме!

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Изписана с главни букви тя е,
    но понякога е зареден пищов..."
    О, такава е, такава е. Поздравления !!
Предложения
: ??:??