26.04.2013 г., 23:48 ч.

Първа любов не се забравя 

  Поезия » Философска
672 0 1

Изписана с главни букви тя е,

но понякога е зареден пищов,

с неуморна обич постоянно сияе –

това е силата на първата любов!

 

Понякога прибързано реагираме,

след което грешките поправяме,

при загуба алтернатива намираме,

но първата никога не забравяме!

© Никица Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Изписана с главни букви тя е,
    но понякога е зареден пищов..."
    О, такава е, такава е. Поздравления !!
Предложения
: ??:??