11 июн. 2009 г., 12:38

Първа ще пресека лентата 

  Поэзия » Другая
869 0 21

Напред! Към финала!

Оркестър – свирИ „туш”!

Да застреляме Надеждата и Вярата –

Любовта сама ще умре, сеньор!

 

Луната ситничко да нарежем

в порно фрагменти, сеньор –

всички пролетни сънища на Девата

на самотните да раздадем.

 

И не бъркай, сеньор,  либерта с либидо!

Пустата палуба не е победа.

И песента на Надеждата не е изпята –

само вехтите глупости съм изхвърлила.

 

Към бариерата! Напред! Към финала!

Да нокаутираме сърцата, сеньор!

Не плачи, моя светлоизгревна Вяра –

първи ще пресечем лентата.

Аз съм от твойта страна на барикадата!

 

 

МУЗИКА>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??