1 мая 2014 г., 20:03  

Първи май не е на БСП 

  Поэзия » Гражданская
288 0 0

Десни лидери днес ни управляват

като социалисти хитро маскирани!

За наша сметка те се обогатяват,

лъжат ни, че криво са разбирани!

Лявата риторика те ловко употребяват,

но дори на пенсионерите много не дават.

За тях сещат се, когато трябва да ги избират,

но когато са на власт не им пука, че умират.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??