Пътека
Две думи остри, но бе дълъг
в душата екотът им зъл
и ти се срещна тайно с гълъб,
на ниския перваз дошъл.
Ръцете ти въздушно леки
трохи разрониха... по тях
надвечер преоткрих пътека
към изгрева на твоя смях...
© Ивайло Терзийски Все права защищены